vrijdag 11 juni 2021

Weekbrief 14 juni 2021.

 

 Weekbrief 14  juni2021.

Wat gaan we doen?

Volgende week is het een feestweek, We vieren op dinsdag Dries, op donderdag Ayden en op vrijdag Lisa.

Daarnaast gaan we werken rond schelpen. Enkele kinderen brachten al mooie exemplaren mee naar de klas en hiermee wilden de kinderen aan de slag gaan.

Iedereen mag schelpjes meebrengen, moest je er thuis hebben liggen om mee te knutselen, ze verstoppen in de zandtafel, ze na te tekenen? Breng ze gerust mee. Een leuk verhaal zal ook zeker aan bod komen zoals ook een versje.

We wandelen op maandag en genieten van het zonnige weer. Onder het motto ‘bewegen is gezond’ doen we donderdagochtend met de hele school ochtendgymnastiek.

Vrijdag hebben we onze laatste raketles met juf Mascha en schrijfdans met juf Sofie.

Wanneer het warm weer is mag je altijd je eigen zonnemelk meegeven en een zonnepetje of zonnebril.

We beginnen deze week met het afwassen van ons speelgoed uit de klas. Jullie mogen een grote strandhanddoek meebrengen en een sponsje of schoteldoek. Zo kunnen we vlotjes afwassen en alles laten drogen. Vergeet zeker niet overal de naam van je kind op te schrijven.

Wat brengen we mee?

-        Dinsdag zwemmen voor de haaien.

-        Boeken over schelpen, zee.

-        Grote strandhanddoek, schoteldoek.

-        Alle haaien kregen een formulier mee voor de godsdienskeuze in het eerste leerjaar, gelieve dit formulier deze week terug te mee te geven.

Belangrijke datums:

-        Din 22 juni: Gaan onze ZEEPAARDEN zwemmen ipv de haaien. Zo maken ze kennis met het zwembad en krijgen ze hun eerste zwemlesje van meester Koen. Dit zal doorgaan om half 9. Door corona mogen ouders spijtig genoeg niet mee komen helpen omkleden dus vragen we alvast om de zwemkledij  onderaan te doen en het ondergoed niet vergteen mee te geven!

-        Woensdagnamiddag 23 juni : omdat de overnachting van de haaien niet kan door gaan, willen we onze oudste kleuters wel nog een extraatje bezorgen. Ze blijven een hele dag op school. We eten samen een warme maaltijd en nadien volgt er een vlaamse kermis op de speelplaats. Plezier verzekerd!

-        Woe 30 juni: begin van de grote vakantie.

-        Vergeet zeker niet jullie juiste uur van het online oudercontact.

 

Groetjes   Juf Steffie en juf Sofie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten