vrijdag 18 juni 2021

Weekbrief 21 t/m 29 juni 2021.

 

 Weekbrief 21  juni2021.

Wat gaan we doen?

We gaan onze laatste volle week in! Deze starten we meteen met een jarige, Nias. Ook op vrijdag vieren we feest want dan is Otis jarig. En maandag 28 juni vieren we onze laatste jarige, Sebe in de klas.

Daarnaast gaan we nog veel speelgoed afwassen, nog een laatste keer knutselen en elke dag houden we spelletjesmiddag met de hele kleuterschool.

Op maandag mogen alle zeepaarden hun fiets meebrengen en maken we een fietsparcour.

Dinsdag gaan onze zeepaarden voor 1 keer zwemmen met meester Koen. Gelieve de zwemkledij al onderaan te doen en onderbroekje mee te geven. De haaien houden dan een voetbalwedstrijdje.

Op woensdag mogen onze haaien hun fiets meebrengen, dan bouwen we weer een fietsparcours op de speelplaats. Iedereen voorziet een fietshelm en een loopfiets of fiets voorzien van goede remmen.

Vrijdag hebben we de laatste keer schrijfdans. In de namiddag is er de onthulling van de geheime brigade. Wie heeft ons het hele jaar beweegopdrachtjes gegeven? Wie zit er achter deze geheime brieven. In de gang kan iedereen al een tipje van de sluier zien, de foto’s hangen aan het prikbord.

We zetten dan ook een springkasteel klaar waarop elke klas even van kan genieten.

Dinsdag 29 juni is het de laatste schooldag.

Wanneer het warm weer is mag je altijd je eigen zonnemelk meegeven en een zonnepetje of zonnebril.

We wassen verder het speelgoed uit de klas. Jullie mogen een grote strandhanddoek meebrengen en een sponsje of schoteldoek. Zo kunnen we vlotjes afwassen en alles laten drogen. Vergeet zeker niet overal de naam van je kind op te schrijven.

Maandag 28 juni gaan we picknicken in het park met de kleuterschool, heb je een picknickdeken, dan mag je dit zeker meebrengen. Hiervoor moet je niks speciaals voorzien, we eten gewoon onze boterhammetjes en drinken uit onze drinkbus. In de namiddag hebben we nog een kleine verrassing voor onze deugnieten.

Wat brengen we mee?

-        Dinsdag zwemmen voor de zeepaarden.

-        Op dinsdag en woensdag brengen we onze fiets mee.

-        Boeken over schelpen, zee.

-        Grote strandhanddoek, schoteldoek.

-        Alle haaien kregen een formulier mee voor de godsdienstkeuze in het eerste leerjaar, gelieve dit formulier deze week terug te mee te geven.

-        Een grote zak!

-        Een picknickdeken.

Belangrijke datums:

-        Din 22 juni: Gaan onze ZEEPAARDEN zwemmen ipv de haaien. Zo maken ze kennis met het zwembad en krijgen ze hun eerste zwemlesje van meester Koen. Dit zal doorgaan om half 9. Door corona mogen ouders spijtig genoeg niet mee komen helpen omkleden dus vragen we alvast om de zwemkledij  onderaan te doen en het ondergoed niet vergeten mee te geven!

-        Woensdagnamiddag 23 juni : omdat de overnachting van de haaien niet kan door gaan, willen we onze oudste kleuters wel nog een extraatje bezorgen. Ze blijven een hele dag op school. We eten samen een warme maaltijd en nadien volgt er een Vlaamse kermis op de speelplaats. Plezier verzekerd! Jullie mogen jullie deugniet terug komen oppikken tussen 17u en 17u30.

-        Dins 29 jun: zwemmen voor de haaien.

-        Woe 30 juni: begin van de grote vakantie.

 

Groetjes   Juf Steffie en juf Sofie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten